Меню
Количка

За Нас

ДИ ДЖИ ФРИГО ЕООД е създадена през 2003 година като компания за професионално кухненско и барово оборудване. Предлага на българския пазар хладилни витрини, професионално кухненско и барово оборудване, цялостно проектиране на супермаркети, ресторанти, барове, сладкарници, винарни, пицарии и заведения за бързо хранене. Проектиране и изграждане на хладилни камери и инсталации. Представител на TreSpade, AngeloPo, ATA, Fimar, IceTech ice makers, Scaiola, SGS и други. Качество и познания в изискванията на съвременните европейски норми. Официален вносител на професионално кухненско и барово оборудване, като такъв, предлагаме конкурентни цени и отстъпки на много от големите световни марки. Още предлагаме проектиране, внедряване и прилагане на НАССР системи.

Предлагаме богато разнообразие на оборудване за ХОРЕКА бранша - нови стоки (уреди) и реновирано оборудване (втора употреба).  


!!! От 01.07.2020г. - Фирма Ди-Джи Фриго мести складът и магазинът си на НОВ АДРЕС: гр. Пловдив, ул. Рогошко Шосе 18.  !!!